RIGHT NOW!

Ijsbeer2feb
Wat eind 2016 begon als een nieuw project van Graham CCC, is in één jaar tijd uitgegroeid tot een volwaardige organisatie: de stichting Right Now! De doelstelling van Right Now! is het versnellen van de mondiale impact economie door het initiëren en ondersteunen van projecten die het belang dienen van de samenleving èn van investeerders  – in het bijzonder op het gebied van klimaat en armoede.

Right Now! vindt haar inspiratie in de encycliek Laudato si’ (2015), van de huidige paus Franciscus. Een document dat religies, politieke en maatschappelijke overtuigingen overstijgt en oproept tot directe gemeenschappelijke, gewaagde en innovatieve acties om de planeet te redden en armoede te bestrijden.

Inmiddels is Right Now! een ecosyteem dat bestaat uit internationale sociale ondernemers, impact beleggers, overheden en diverse instituties, zoals de katholieke kerk en de Verenigde Naties. Voor meer informatie: www.rightnow.global.