Beleggen International op herhaling

37cc7f0c-e7c5-4611-8f20-4eb4d5afef63

Ze zijn weer terug: presentator Wilfred Genee en zijn vaste tafelheer Valentijn van Nieuwenhuijzen, beleggingsstrateeg bij NN Investment Partners. En elke week ontvangen ze twee gasten uit de wereld van ondernemen, wetenschap, kunst, sport, journalistiek – tja, uit welke sector eigenlijk niet? Want hoewel de titel misschien anders doet vermoeden gaat Beleggen International niet in de eerste plaats over beleggen. Wel over geld. Groot geld en klein geld. Jouw geld en ons geld. En over de invloed van geld op het dagelijks leven van beleidsmakers, ondernemende mannen en vrouwen en consumenten.

Beleggen International, een idee van Graham CCC en mede mogelijk gemaakt door NN Investment Partners, wordt met ingang van 17 oktober iedere zaterdagavond uitgezonden op RTL Z. En op zondagavond volgt een herhaling. Mis het niet en ontdek zelf waarom Beleggen International één van de meest onderhoudende talkshows op televisie is. En dat praten over geld veel minder saai is dan menigeen denkt.