Filmpje

Cinema_01

De Nederlandse Vereniging van Banken (NVB), opgericht in 1989, viert dit jaar haar 25-jarig bestaan. Mede ter gelegenheid van die gebeurtenis heeft de NVB Graham CCC de opdracht verstrekt om een korte film (titel: Samen sterk) te maken over de missie van de vereniging. Hanan Laghmouchi, Teamleider Communicatieadvies bij de NVB, vertelt over de film en de samenwerking met Graham.

Waarom heeft de NVB voor Graham gekozen?
‘De NVB heeft voor Graham gekozen vanwege hun ervaring met de sector. Zij ontwikkelen een range aan middelen, variërend van print tot digitale media en films. Aan het begin van de samenwerking liet Graham al blijken het idee voor de film goed uitgedacht en uitgewerkt te hebben passend bij de huidige situatie van de NVB: de vereniging in dialoog met de samenleving. Graham is een partij die ambitieus en creatief is en prettig om mee samen te werken.’

Wat wil de NVB met de film bereiken?
‘De film brengt het verhaal van de vereniging in al haar facetten in beeld, in diverse gesprekken die voorzitter Chris Buijink voert met leden en stakeholders. Het verhaal werpt een licht op de bijdrage die de banken aan de maatschappij en de economie leveren, voor welke uitdagingen de sector staat en de rol van de NVB en haar medewerkers daarin.’

Hoe zijn de reacties tot op heden?
‘In een notendop geeft de film de dynamiek waarin de NVB opereert weer. De reacties op de film zijn positief en leuk.’

Bekijk hier de trailer
Voor de hele film, ga naar www.nvb.nl