Nieuwe website in de lucht!


Voor het vervaardigen van haar nieuwe corporate website vroeg Graham CCC creative director Johanna Koelman met een ontwerp te komen.
Koelman: ‘Als je motto is: Graham CCC verrijkt de werkelijkheid, dan vind ik dat je website dat ook moet doen. Ik heb dus een dynamische site ontworpen met veel beeld en vooral veel werk waarmee Graham CCC de werkelijkheid verrijkt. Een site die misschien iets meer van de intuïtie van de bezoeker vraagt, maar dat hoort er bij.’
Bekijk de nieuwe site op www.grahamccc.nl

Copy Cat

Geen groter succes dan gekopieerd te worden. Later dit jaar verschijnt voor de vijfde keer in successie De Belangrijk Top 30!, een uitgave van Fonds.nl. Hierin worden dertig beleidsmakers en infuentials uit de vaderlandse financiële adviessector, gekozen door de lezers van Fonds.nl, gerangschikt en geportretteerd. Dat lustrum is kennelijk aanleiding geweest voor de collega’s van IEX Profs om Dutch Investment Influentials in het leven te roepen, een verkiezing van de meest invloedrijke beleggingsprofessional. We zijn vereerd, jongens!
Eerdere uitgave van De Belangrijk Top 30! zijn hier te bekijken of te printen.