Beleggen International op RTLZ

RTLZ

Beleggen International, de door Graham CCC bedachte web-televisie talkshow over de wereld van het grote en kleine geld, mogelijk gemaakt door Fitvermogen.nl, staat voor een belangrijke volgende stap: de overgang naar televisie. Het programma was de afgelopen anderhalf jaar alleen te zien op www.beleggeninternational.nl, maar trok dermate veel kijkers, onder andere via slimme social media campagnes, dat het de belangstelling van Hilversum wekte. Vanaf 14 april zijn de uitzendingen van Beleggen International nu dagelijks te zien op RTL Z. Met zoals altijd Wilfred Genee als presentator, Valentijn van Nieuwenhuijzen als zijn vaste tafelheer en per aflevering twee wisselende gasten die hun mening over wat er in de wereld gebeurt niet onder stoelen of banken steken.