Spectaculaire groei Fonds.nl

Fonds.nl bestaat net zo lang als Graham CCC: negen jaar. En in die negen jaar heeft het merk al vele varianten gekend – van tijdschrift tot events en van een digitale omgeving tot web televisie. Al die jaren richtte Fonds.nl zich inhoudelijk primair op beleggings- en financieel adviseurs, maar sinds dit jaar is er sprake van een forse verbreding. Uit de database van circa 90.000 Nederlandse vermogenden die Graham CCC door de jaren heen heeft opgebouwd, zijn circa 20.000 personen geselecteerd die bovengemiddeld actief zijn met hun vermogen en die te kennen hebben gegeven dat ze Fonds.nl graag willen ontvangen. Daarmee is Fonds.nl in één klap uitgegroeid tot een van de grootste financiële tijdschriften in Nederland!

De meest recente uitgave van Fondsnl is digitaal te zien op www.fondsnl.nl